Het boek aftrekbare kosten 2023 geeft een volledig én actueel overzicht van de aftrekbaarheidsregels inzake btw en inkomstenbelastingen en dit kost per kost.

Waar nodig wordt het onderscheid gemaakt tussen de personenbelasting en de vennootschapsbelasting. Zowel de wetgeving, administratieve regelgeving als de rechtspraak komen uitgebreid aan bod.

De kosten staan in alfabetische volgorde van a tot z gerangschikt. Zo vindt u als gebruiker snel het antwoord op uw vraagstuk.

boek aftrekbare beroepskosten 2023!

Schrijf u in voor het seminarie en kom meer te weten over Aftrekbare kosten inzake btw en belastingen: opportuniteiten: op maandag (av) 06/02/2023 en donderdag (vm) 09/02/2023

De theorie wordt voortdurend geïllustreerd met concrete voorbeelden en praktijktoepassingen. Het handboek concentreert zich op onderwerpen uit de dagdagelijkse praktijk.

Praktijkgids beroepskosten 2023 telt meer dan 700 blz. en vormteen nuttig werkinstrument voor belastingconsulenten, accountants, boekhouders, juristen, advocaten en andere professionals die in de praktijk te maken krijgen met kostenvraagstukken inzake btw en directe belastingen.

Deze editie van het handboek werd bijgewerkt tot 25 januari 2023.

Met veel dank aan de auteurs, dhr. Wim Van Kerchove en mevr. Sophie Hugelier!

 

Seminarie aftrekbare kosten

Inschrijven voor onze resterende btw club sessies?

  • Inschrijven voor de volgende 2 sessies kan voor onze btw club kan! Met GRATIS toegang Practinet (btw-module) tot 30 juni 2023!

Op de hoogte blijven van onze seminaries?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief