Opleidingen personenbelasting en vennootschapsbelasting

De personenbelasting en vennootschapsbelasting zijn volop in beweging, denk maar aan de impact van zesde staatshervorming op de personenbelasting. Om de impact van deze voortdurende wijzigingen goed te kunnen inschatten organiseert Practicali tal van praktijkgerichte cursussen. Een greep uit ons opleidingsaanbod:

Topicsessies personenbelasting en vennootschapsbelasting

Practicali werkt voor de specifieke opleidingen samen met specialisten docenten die een ruime praktijkervaring hebben. Hierdoor ontvangt u uit de eerste hand concrete en praktijkgerichte tips! Dit waar nodig met aandacht voor het interdisciplinaire karakter van het onderwerp. 

Personenbelasting

Vennootschapsbelasting

Fiscale Clubs 2021-202

Een driemaandelijkse praktijkgerichte bespreking van de fiscale actualiteit inzake inkomstenbelastingen met toegang tot onze fiscale databank practinet. 
Ontdek onze fiscale clubs!

  1. Live webinar. We bieden vanaf dit seizoen onze fiscale clubs ook aan met een live stream via Zoom, dus vanop afstand én interactief.
  2. Op locatie. Onze seminaries worden georganiseerd op 11 vlot bereikbare locaties bij u in de buurt, met parkeergelegenheid, professionele infrastructuur en een verzorgde catering. U heeft keuze uit 16 verschillende lesmomenten op locatie of 4 lesmomenten via livestream.

Is de fiscale club reeds gestart? Geen probleem. U kan zich op elk moment inschrijven voor de volgende sessies met behoud van alle voordelen.

Practicali zorgt voor handige rekentools die u in uw dagelijkse werkzaamheden helpen en ondersteunen.

Wilt u op regelmatige basis op de hoogte gebracht worden van onze nieuwe opleidingen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief