Personenbelasting en vennootschapsbelasting

Opleidingen personenbelasting en vennootschapsbelasting. Uw kennis up-to-date

De personenbelasting en vennootschapsbelasting zijn volop in beweging, denk maar aan de impact van zesde staatshervorming op de personenbelasting. Om de impact van deze voortdurende wijzigingen goed te kunnen inschatten organiseert Practicali tal van praktijkgerichte cursussen. Een greep uit ons opleidingsaanbod:

Opleiding woonfiscaliteit

Woonkredieten: hoe verwerken in de aangifte? met Sophie Hugelier

Opleiding aangifte personenbelasting en aangifte vennootschapsbelasting aj 2018

Grondige opleiding personenbelasting

Opleiding personenbelasting in 4 avonden

In onze vier grondige sessies personenbelasting worden de verschillende rubrieken overlopen van de aangifte en de voor de praktijk belangrijke topics uitgediept aan de hand van praktijkgevallen en praktijkvoorbeelden. Ideaal om uw kennis op te frissen.

Topicsessies personenbelasting en vennootschapsbelasting

Practicali zorgt ervoor dat u steeds goed geïnformeerd wordt. Bij Practicali kan u zowel een cursus vennootschapsbelasting als een cursus personenbelasting volgen. In sommige cursussen komen zowel personenbelasting en vennootschapsbelasting aan bod! Zoals bijvoorbeeld het dagseminarie over de aangifte Pb & VenB.  Practicali werkt hiervoor samen met specialisten docenten die een ruime praktijkervaring hebben. Hierdoor ontvangt u uit de eerste hand concrete en praktijkgerichte tips! Dit waar nodig met aandacht voor het interdisciplinaire karakter van het onderwerp. 

Recent toegevoegde opleidingen

Wilt u op regelmatige basis op de hoogte gebracht worden van onze nieuwe opleidingen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief 

Fiscale Clubs

Fiscale clubs in Kortrijk, Hasselt, Tielt, Oostkamp, Antwerpen, Elewijt, Sint-Niklaas, Gent, Herentals en Affligem. 
Een driemaandelijkse
 praktijkgerichte bespreking van de fiscale actualiteit inzake inkomstenbelastingen met gratis catering op alle seminaries indien uw lid wordt.

Wilt u op regelmatige basis op de hoogte gebracht worden van onze opleidingen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.

Dagseminarie aangifte personenbelasting en vennootschapsbelasting

Tijdens onze jaarlijkse studiedagen in de maand mei worden de aangifte personenbelasting en vennootschapsbelasting aj 2018 rubriek per rubriek besproken en toegelicht, dit altijd aan de hand van praktische toepassingen en voorbeelden. Dit seminarie is voorbij.
Naast de praktijkgerichte documentatiebundel ontvangt u tijdens deze opleiding de praktijkgids personenbelasting (Sophie Hugelier) en de praktijkgids vennootschapsbelasting (Wim Van Kerchove).

Practicali zorgt voor handige rekentools die u in uw dagelijkse werkzaamheden helpen en ondersteunen.

Wilt u op regelmatige basis op de hoogte gebracht worden van onze nieuwe opleidingen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief