Personenbelasting en vennootschapsbelasting

Opleidingen personenbelasting en vennootschapsbelasting. Uw kennis up-to-date

De personenbelasting en vennootschapsbelasting zijn volop in beweging, denk maar aan de impact van zesde staatshervorming op de personenbelasting. Om de impact van deze voortdurende wijzigingen goed te kunnen inschatten organiseert Practicali tal van praktijkgerichte cursussen. Een greep uit ons opleidingsaanbod:

Opleiding nieuw vennootschapsrecht

Opleiding vennootschapsbelasting

In onze vier grondige sessies vennootschapsbelasting worden de verschillende rubrieken overlopen van de aangifte en de voor de praktijk belangrijke topics uitgediept aan de hand van praktijkgevallen en praktijkvoorbeelden. Ideaal om uw kennis op te frissen.
De opleidingscylcus vennootschapsbelasting wordt gepland in de periode Januari - februari.
Zo kan u de periode van de jaarafsluitingen goed aanvatten.

Opleiding personenbelasting

Dagseminarie personenbelasting en vennootschapsbelasting

Practicali zorgt ervoor dat u steeds goed geïnformeerd wordt. Bij Practicali kan u zowel een cursus vennootschapsbelasting als een cursus personenbelasting volgen. In sommige cursussen komen zowel personenbelasting en vennootschapsbelasting aan bod! Zoals bijvoorbeeld het dagseminarie over de aangifte Pb & VenB

Topicsessies personenbelasting en vennootschapsbelasting

Practicali werkt voor de specifieke opleidingen samen met specialisten docenten die een ruime praktijkervaring hebben. Hierdoor ontvangt u uit de eerste hand concrete en praktijkgerichte tips! Dit waar nodig met aandacht voor het interdisciplinaire karakter van het onderwerp. 

Specifieke opleidingen Pb & VenB:

Wilt u op regelmatige basis op de hoogte gebracht worden van onze nieuwe opleidingen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief 

Fiscale Clubs

Fiscale clubs in Kortrijk, Leuven, Hasselt, Tielt, Oostkamp, Torhout, Antwerpen, Elewijt, Sint-Niklaas, Gent, Herentals en Affligem. 
Een driemaandelijkse
 praktijkgerichte bespreking van de fiscale actualiteit inzake inkomstenbelastingen met gratis catering op alle seminaries indien uw lid wordt.

Practicali zorgt voor handige rekentools die u in uw dagelijkse werkzaamheden helpen en ondersteunen.

Wilt u op regelmatige basis op de hoogte gebracht worden van onze opleidingen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.