Aangifte personenbelasting AJ 2024

 • Sophie Hugelier
 • Wim Van Kerchove
Donderdag (av) 23/05/2024 - Livestream Donderdag (vm) 13/06/2024 - Livestream

Inclusief Praktijkgids personenbelasting Aj 2024 (winkelwaarde 100 euro)!

Inschrijven

Om in te schrijven moet u eerst ingelogd zijn.

Inloggen

Met dit online seminarie maken wij u wegwijs in de nieuwe aangifte personenbelasting voor het aanslagjaar 2024. U volgt deze opleiding online via livestream (zoom).

Onze gedreven vakdocenten focussen op de inhoudelijke nieuwigheden uit de fiscale aangifte en geven u bruikbare informatie waarmee u het aangifteformulier optimaal kunt invullen. Vaksgewijs worden de actuele ontwikkelingen in wetgeving, parlementaire vragen, administratieve standpunten en rechtspraak gewikt en gewogen. Geen theoretische uiteenzetting maar een praktische aanpak.

Met deze opleiding bent u efficiënt bijgeschoold om de aangifte personenbelasting Aj 2024 correct in te vullen.

Dit seminarie is een live webinar.  Als deelnemer ontvangt u vooraf een link waarmee u op de vastgelegde datum en startuur inlogt en het seminarie live volgt (via zoom). Nadien kunt u de recording ook uitgesteld herbekijken.

Als deelnemer ontvangt u het onmisbare handboek Praktijkgids personenbelasting Aj 2024 (winkelwaarde 100 euro excl. btw).

Uw professionele docenten

Sophie Hugelier - licentiaat TEW (KUL, 1997)docent personen- en vennootschapsbelasting. Zij is auteur van o.a. Praktijkgids personenbelasting (Practicali) “Woonkredieten: praktijkcases” (Practicali), “caseboek PB”  (uitgeverij Van In).

Wim Van Kerchove - licentiaat Handels- en Financiële wetenschappen (Lessius, 1992) – docent vennootschapsbelasting. Hij is auteur van o.a. Praktijkgids vennootschapsbelasting (Practicali) “Praktijkgids beroepskosten” (Practicali), e.a.

Tijdsindeling

 • Donderdag (av) 23/05/2024 - Livestream

  Van 18u30 tot 22u: uiteenzetting met mogelijkheid tot vraagstelling

  Docenten: Sophie Hugelier en Wim Van Kerchove

  Livestream

 • Donderdag (vm) 13/06/2024 - Livestream

  Van 9u tot 12u30: uiteenzetting met mogelijkheid tot vraagstelling

  Docenten: Sophie Hugelier en Wim Van Kerchove

  Livestream

Deelnameprijs

€ 225,00 (Excl. BTW)

Door gebruik te maken van de KMO portefeuille kunt u een subsidie ontvangen van 30% (kleine ondernemingen) of 20% (middelgrote ondernemingen) op de deelnameprijs (exclusief btw). Ons registratienummer is DV.O207764. Kies het thema 'Financiële geletterdheid - fiscaliteit en belastingen'. Het bedrag van de projectaanvraag is € 225,00.

Attesten

ITAA - Institute for Tax Advisors and Accountants - 3,5 uren categorie A
IBR - Instituut van de Bedrijfsrevisoren - 3,5 uren

Om het attest permanente vorming te bekomen dient u de aanwezigheidsvragen en de eindtoets tijdens de livestream te beantwoorden! Er wordt géén attest permanente vorming uitgereikt indien u enkel uitgesteld kijkt!