Aangifte vennootschapsbelasting AJ 2024

  Inclusief Praktijkgids vennootschapsbelasting Aj 2024 (winkelwaarde 100 euro)!

  Inschrijven

  Om in te schrijven moet u eerst ingelogd zijn.

  Inloggen

  Met dit online seminarie maken wij u wegwijs in de nieuwe aangifte vennootschapsbelasting voor het aanslagjaar 2024.

  Onze twee gedreven vakdocenten focussen op de inhoudelijke nieuwigheden uit de fiscale aangifte en geven u bruikbare informatie ter voorbereiding. Vaksgewijs worden de actuele ontwikkelingen in wetgeving, parlementaire vragen, administratieve standpunten en rechtspraak geduid. Geen theoretische uiteenzetting maar een praktische aanpak.

  Met deze opleiding bent u efficiënt bijgeschoold om de aangifte vennootschapsbelasting Aj 2024 correct in te vullen.

  Dit seminarie is een live webinar.  Als deelnemer ontvangt u vooraf een link waarmee u op de vastgelegde datum en startuur inlogt en het seminarie live volgt (via zoom). Nadien kunt u de recording ook uitgesteld herbekijken.

  Als deelnemer ontvangt u het zorgvuldig bijgewerkte handboek Praktijkgids vennootschapsbelasting Aj 2024 (winkelwaarde 100 euro excl. btw).

  Tijdsindeling

   Deelnameprijs

   € 225,00 (Excl. BTW)

   Door gebruik te maken van de KMO portefeuille kunt u een subsidie ontvangen van 30% (kleine ondernemingen) of 20% (middelgrote ondernemingen) op de deelnameprijs (exclusief btw). Ons registratienummer is DV.O207764. Kies het thema 'Financiële geletterdheid - fiscaliteit en belastingen'. Het bedrag van de projectaanvraag is € 225,00.

   Attesten

   ITAA - Institute for Tax Advisors and Accountants - 3,5 uren categorie A
   IBR - Instituut van de Bedrijfsrevisoren - 3,5 uren

   Om het attest permanente vorming te bekomen dient u de aanwezigheidsvragen en de eindtoets tijdens de livestream te beantwoorden! Er wordt géén attest permanente vorming uitgereikt indien u enkel uitgesteld kijkt!