Fiscale Club Overzicht

Overzicht Fiscale clubs Practicali 2018-2019

Wim Van Kerchove & Tim Galloo

Inschrijven voor de laatste sessie kan nog!

Tijdens onze fiscale clubs krijgt u driemaandelijks een praktijkgerichte bespreking van de fiscale actualiteit inzake personenbelasting en vennootschapsbelasting: wetgeving, parlementaire vragen, circulaires en rechtspraak.
Deze opleiding wordt gedoceerd door twee ervaren vakspecialisten, de heer Tim Galloo en de heer Wim Van Kerchove.
U ontvangt telkens een zorgvuldig samengestelde syllabus op papier én elektronisch.

NIEUW ! Als fiscaal clublid bieden wij u gratis toegang aan tot de modules PB en VenB in de PRACTINET databank!
U geniet bovendien van gratis catering op alle Practicali seminaries vanaf uw inschrijving tot 30/06/2019.

Inhoud:

Driemaandelijkse praktijkgerichte bespreking van de fiscale actualiteit inzake personenbelasting en vennootschapsbelasting: fiscale wetgeving, parlementaire vragen, circulaires, rechtspraak alsook belangrijke op til zijnde wetswijzigingen.

Elke sessie wordt verzorgd door twee sprekers die samen de personenbelasting en de vennootschapsbelasting toelichten. Dhr. Wim Van Kerchove verzorgt de vennootschapsbelasting. Dhr. Tim Galloo neemt de personenbelasting voor zijn rekening.

U hoeft niet meer alle wetswijzigingen, circulaires, parlementaire vragen, rechtspraak... in detail zelf te bestuderen. Onze twee vakspecialisten lichten de voor u relevante informatie toe en vatten ze samen in een uiterst verzorgde en praktijkgerichte documentatiebundel!

Onze seminaries worden georganiseerd op vlot bereikbare locaties bij u in de buurt, met voldoende parkeergelegenheid, een comfortabele en professionele infrastructuur en een verzorgde catering.

Vanaf september 2018 kan u onze clubs ook volgen op twee bijkomende locatie: Leuven en Torhout. Daarenboven zijn er in Kortrijk, Sint-Niklaas en Herentals twee verschillende cursusmomenten voorzien. Zo heeft u de keuze uit in totaal 15 sessies op 12 verschillende locaties!

Dit alles in een aangenaam, informeel en flexibel kader. Uiteraard kan u eenvoudig en gratis wisselen van locatie indien u dit wenst, of u laten vervangen door een collega indien uw agenda het niet toelaat.

Met onze succesformule van kwaliteitsvolle kwartaalupdates blijft uw verplaatsing beperkt, uw agenda onder controle, uw kennis up-to-date en krijgt u toegang tot de modules personenbelasting en vennootschapsbelasting in onze nieuwe Practinet databank!

Als fiscaal clublid wordt u extra verwend en geniet u van gratis catering op al onze seminaries (inclusief onze dagseminaries !!) gedurende het volledige nieuwe seizoen vanaf uw inschrijving tot 30/6/2019.

Uw voordelen:

  • keuze uit 15 sessies gespreid over 12 verschillende locaties met telkens twee sprekers
  • 3,5 uren hoogstaande permanente vorming
  • gratis catering op alle Practicali seminaries vanaf uw inschrijving tot 30 juni 2019
  • gratis toegang tot de modules PB en VenB in onze PRACTINET databank!
  • mogelijkheid tot betaling met KMO-portefeuille

Uw professionele docenten:

Tim Galloo - licentiaat in de Handels- en Financiële wetenschappen (Ehsal 1995). Hij is spreker op talrijke seminaries en co-auteur van de praktijkgids woonkredieten.

Wim Van Kerchove - licentiaat Handels- en Financiële wetenschappen (Lessius, 1992). Hij is auteur van o.a. Praktijkgids vennootschapsbelasting (Practicali) en Praktisch vennootschapsbelasting (uitgeverij Van In), e.a.

Timing:

13u - 13u30: onthaal met broodjes
13u30 - 17u00: fiscale club of

17u30 - 18u: onthaal met broodjes
18u00 - 21u30: fiscale club

Deelnameprijs:

€ 170,00 (excl. btw), inclusief catering en documentatie (voor de laatste sessie). U betaalt pas na ontvangst van de factuur. 

Door gebruik te maken van de KMO portefeuille kunt u een subsidie ontvangen van 40% (kleine ondernemingen) of 30% (middelgrote ondernemingen) op de deelnameprijs (exclusief btw). Ons erkenningsnummer is DV.O207764. Het bedrag van de projectaanvraag is € 170,00 (Meer info).

Attesten:

U krijgt een attest voor permanente vorming conform de vereisten van volgende beroepsorganisaties na ondertekening van de aanwezigheidslijst bij het begin en op het einde van de sessie.

BIBF - Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten - 3,5 uren
IAB - Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten - 3,5 uren
IBR - Instituut van de Bedrijfsrevisoren - 3,5 uren
FSMA - bank- en beleggingsdiensten - 1 punt
FSMA - verzekeringen - 1 punt

Als advocaat kan u op basis van het aanwezigheidsattest dat Practicali uitreikt de gevolgde opleiding zelf laten valideren door de Orde van Vlaamse Balies.