Fiscale Club Overzicht

Overzicht Fiscale clubs Practicali 2019-2020

Wim Van Kerchove & Tim Galloo

16 clubs

Tijdens onze fiscale clubs krijgt u driemaandelijks een praktijkgerichte bespreking van de fiscale actualiteit inzake personenbelasting en vennootschapsbelasting: wetgeving, parlementaire vragen, circulaires en rechtspraak.
Deze opleiding wordt gedoceerd door twee ervaren vakspecialisten, de heer Tim Galloo en de heer Wim Van Kerchove.
U ontvangt telkens een zorgvuldig samengestelde syllabus op papier én elektronisch.

Inschrijven voor de twee volgende sessies kan nog!
Gratis toegang tot de modules PB en VenB in de PRACTINET databank!

Inhoud:

Driemaandelijkse praktijkgerichte bespreking van de fiscale actualiteit inzake personenbelasting en vennootschapsbelasting: fiscale wetgeving, parlementaire vragen, circulaires, rechtspraak alsook belangrijke op til zijnde wetswijzigingen.

Elke sessie wordt verzorgd door twee sprekers die samen de personenbelasting en de vennootschapsbelasting toelichten. Dhr. Wim Van Kerchove verzorgt de vennootschapsbelasting. Dhr. Tim Galloo neemt de personenbelasting voor zijn rekening.

U hoeft niet meer alle wetswijzigingen, circulaires, parlementaire vragen, rechtspraak,... in detail zelf te bestuderen. Onze twee vakspecialisten lichten de voor u relevante informatie toe en vatten ze samen in een uiterst verzorgde en praktijkgerichte documentatiebundel!

Onze seminaries worden georganiseerd op vlot bereikbare locaties bij u in de buurt, met voldoende parkeergelegenheid, een comfortabele en professionele infrastructuur en een verzorgde catering.

Vanaf september 2019 kan u onze clubs volgen op 10 verschillende locaties en heeft u keuze uit 15 verschillende lesmomenten!

Dit alles in een aangenaam, informeel en flexibel kader. Uiteraard kan u eenvoudig en gratis wisselen van locatie indien u dit wenst, of u laten vervangen door een collega indien uw agenda het niet toelaat.

Met onze succesformule van kwaliteitsvolle kwartaalupdates blijft uw verplaatsing beperkt, uw agenda onder controle, uw kennis up-to-date en krijgt u toegang tot de modules personenbelasting en vennootschapsbelasting in onze nieuwe Practinet databank!

Als fiscaal clublid wordt u extra verwend en geniet u van gratis catering op al onze seminaries (inclusief onze dagseminaries!) gedurende het volledige nieuwe seizoen vanaf uw inschrijving tot 30 juni 2020.

Uw voordelen:

  • keuze uit 15 lesmomenten gespreid over 10 verschillende locaties met telkens twee sprekers
  • 7 uren (3 × 3,5u)  hoogstaande permanente vorming
  • gratis catering op alle Practicali seminaries vanaf uw inschrijving tot 30 juni 2020
  • gratis toegang tot de modules PB en VenB in onze PRACTINET databank vanaf uw inschrijving tot 30 juni 2020!
  • mogelijkheid tot betaling met KMO-portefeuille

Uw professionele docenten:

Tim Galloo - licentiaat in de Handels- en Financiële wetenschappen (Ehsal 1995). Hij is spreker op talrijke seminaries en co-auteur van de Praktijkgids woonkredieten.

Wim Van Kerchove - licentiaat Handels- en Financiële wetenschappen (Lessius, 1992) – docent vennootschapsbelasting. Hij is auteur van o.a. Praktijkgids vennootschapsbelasting (Practicali) “Praktijkgids beroepskosten” (Practicali), e.a.

Timing:

13u - 13u30: onthaal met broodjes
13u30 - 17u00: fiscale club + vraagstelling
of
17u30 - 18u: onthaal met broodjes
18u00 - 21u30: fiscale club + vraagstelling

Deelnameprijs:

€ 400,00 (excl. btw), inclusief catering en documentatie (voor de 2 resterende sessies). U betaalt pas na ontvangst van de factuur. 

Door gebruik te maken van de KMO-portefeuille kunt u een subsidie ontvangen van 30% (kleine ondernemingen) of 20% (middelgrote ondernemingen) op de deelnameprijs (exclusief btw). Ons erkenningsnummer is DV.O207764. Het bedrag van de projectaanvraag is € 400,00 (Meer info).

Attesten:

U krijgt een attest voor permanente vorming conform de vereisten van volgende beroepsorganisaties na ondertekening van de aanwezigheidslijst bij het begin en op het einde van de sessie.

BIBF - Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten - 7 uren (2 × 3,5u)
IAB - Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten - 7 uren (2 × 3,5u)
IBR - Instituut van de Bedrijfsrevisoren - 7 uren (2 × 3,5u)
FSMA - bank- en beleggingsdiensten - 2 punten (2 × 1 punt)
FSMA - verzekeringen - 2 punten (2 × 1 punt)

Als advocaat kan u op basis van het aanwezigheidsattest dat Practicali uitreikt de gevolgde opleiding zelf laten valideren door de Orde van Vlaamse Balies.