Fiscale Club Overzicht

Overzicht Fiscale clubs Practicali 2020-2021

Wim Van Kerchove & Tim Galloo

20 clubs

Tijdens onze fiscale clubs krijgt u driemaandelijks een praktijkgerichte bespreking van de fiscale actualiteit inzake personenbelasting en vennootschapsbelasting: wetgeving, parlementaire vragen, circulaires en rechtspraak.
Deze opleiding wordt gedoceerd door twee ervaren vakspecialisten, de heer Tim Galloo en de heer Wim Van Kerchove.
U ontvangt telkens een zorgvuldig samengestelde syllabus.

Gratis toegang tot de modules PB en VenB in de PRACTINET databank!

Inhoud:

Driemaandelijkse praktijkgerichte bespreking van de fiscale actualiteit inzake personenbelasting en vennootschapsbelasting: fiscale wetgeving, parlementaire vragen, circulaires, rechtspraak alsook belangrijke op til zijnde wetswijzigingen.

Elke sessie wordt verzorgd door twee gedreven sprekers die samen de personenbelasting en de vennootschapsbelasting toelichten: Wim Van Kerchove en Tim Galloo.

U hoeft niet meer alle wetswijzigingen, circulaires, parlementaire vragen, rechtspraak... in detail zelf te bestuderen. Onze twee vakspecialisten vertellen u wat u precies moet weten en vatten de relevante info samen in een uiterst verzorgde en praktijkgerichte documentatiebundel!

Op locatie. Onze seminaries worden georganiseerd op 11 vlot bereikbare locaties bij u in de buurt, met parkeergelegenheid, professionele infrastructuur en een verzorgde catering. U heeft keuze uit 20 verschillende lesmomenten (iclusief de 4 livestreams).

Live webinar (NIEUW). We bieden vanaf dit seizoen onze fiscale clubs ook aan met een live stream via Zoom, dus vanop afstand én interactief.

Volgt u de opleiding op locatie of heeft u gekozen voor de livestream? In beide gevallen kan u de opname van de opleiding digitaal (her)bekijken. Opgelet: attesten voor de permanente vorming worden enkel afgeleverd indien u op locatie of de livestream volgt. Indien u enkel uitgesteld kijkt ontvangt u géén attest permanente vorming!

Als fiscaal clublid wordt u extra verwend en krijgt u gratis toegang tot de modules personenbelasting en vennootschapsbelasting uit onze bijgewerkte en vernieuwde Practinet databank vanaf uw inschrijving tot 30 juni 2021.

Uw voordelen:

  • keuze uit 20 lesmomenten gespreid over 11 verschillende locaties en via livestream
  • telkens twee vakexperten: Wim Van Kerchove en Tim Galloo
  • livestream: verkiest u liever digitaal te volgen dan kan dit via een live webinar of door uitgesteld te kijken
  • 14 uren permanente vorming ITAA (3u30 per sessie)
  • gratis toegang tot de modules PB en VenB in onze PRACTINET databank vanaf uw inschrijving tot 30 juni 2021!
  • mogelijkheid tot betaling met KMO-portefeuille.

Corona update:

Het spreekt voor zich dat wij tijdens al onze opleidingen op locatie rekening houden met de gevraagde social distancing en hygiënemaatregelen. Zo kunt u met het nodige comfort én een gerust gemoed deelnemen.

We doen er alles aan om de opleidingen op locatie veilig te laten dooorgaan. Als de opleiding niet op locatie kan plaatsvinden, zorgen we ervoor dat de opleiding digitaal doorgaat op hetzelfde moment.

Schrijft u zich momenteel liever in voor de webinarformule en wenst u later toch op locatie te komen (of omgekeerd) kan dat uiteraard.

Uw professionele docenten:

Tim Galloo - licentiaat in de Handels- en Financiële wetenschappen (Ehsal 1995). Hij is spreker op talrijke seminaries en co-auteur van de Praktijkgids woonkredieten.

Wim Van Kerchove - licentiaat Handels- en Financiële wetenschappen (Lessius, 1992) – docent vennootschapsbelasting. Hij is auteur van o.a. de Praktijkgidsen vennootschapsbelasting en beroepskosten.

Deelnameprijs:

€ 700,00 (excl. btw), inclusief documentatie. U betaalt pas na ontvangst van de factuur.

Door gebruik te maken van de KMO portefeuille kunt u een subsidie ontvangen van 30% (kleine ondernemingen) of 20% (middelgrote ondernemingen) op de deelnameprijs (exclusief btw). Ons registratienummer is DV.O207764. Het bedrag van de projectaanvraag is € 700,00  (Meer info).

Attesten:

U krijgt een attest voor permanente vorming conform de vereisten van volgende beroepsorganisaties indien u op locatie of de livestream volgt:

BIBF - Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten - 14 uren
IAB - Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten - 14 uren
IBR - Instituut van de Bedrijfsrevisoren - 14 uren
FSMA - bank- en beleggingsdiensten - 4 punten
FSMA - verzekeringen - 4 punten

Als advocaat kan u op basis van het aanwezigheidsattest dat Practicali uitreikt de gevolgde opleiding zelf laten valideren door de Orde van Vlaamse Balies.