Fiscale Club Overzicht

Overzicht Fiscale clubs Practicali 2017-2018

Wim Van Kerchove & Tim Galloo

Blijf up-to-date inzake directe belastingen!
Driemaandelijkse praktijkgerichte bespreking van de fiscale actualiteit inzake inkomstenbelastingen.

GRATIS CATERING op ALLE Practicali SEMINARIES vanaf 1/9/2017 tot 30/6/2018 
Inschrijven voor de laatste sessie kan nog!

Pagina voor clubleden - preview

Inhoud:

Driemaandelijkse praktijkgerichte bespreking van de fiscale actualiteit inzake personenbelasting en vennootschapsbelasting: fiscale wetgeving, parlementaire vragen, circulaires, rechtspraak alsook de op til zijnde wetswijzigingen.

Elke sessie wordt verzorgd door twee sprekers die samen de personenbelasting en de vennootschapsbelasting toelichten. Dhr. Wim Van Kerchove verzorgt de vennootschapsbelasting. Dhr. Tim Galloo neemt de personenbelasting voor zijn rekening.

U hoeft niet meer alle wetswijzigingen, circulaires, parlementaire vragen, rechtspraak... in detail zelf te bestuderen. Onze twee vakspecialisten lichten de voor u relevante informatie toe en vatten ze samen in een uiterst verzorgde en praktijkgerichte documentatiebundel!

Onze seminaries worden georganiseerd op vlot bereikbare locaties bij u in de buurt, met voldoende parkeergelegenheid, een comfortabele en professionele infrastructuur en een verzorgde catering.

Vanaf september 2017 kan u onze club ook volgen op 1 nieuwe locatie: De Montil in Affligem. Daarenboven zijn er in Kortrijk, Sint-Niklaas en Herentals twee verschillende cursusmomenten voorzien. Zo heeft u de keuze uit in totaal 13 sessies op 10 verschillende locaties!

Met onze succesformule van kwaliteitsvolle kwartaalupdates blijft uw verplaatsing beperkt, uw agenda onder controle, uw kennis up-to-date en uw documentatie digitaal toegankelijk!

Dit alles in een aangenaam, informeel en flexibel kader. Uiteraard kan u eenvoudig en gratis wisselen van locatie indien u dit wenst, of u laten vervangen door een collega indien uw agenda het niet toelaat.

Als fiscaal clublid wordt u extra verwend en geniet u van gratis catering op al onze seminaries (inclusief onze dagseminaries !!) gedurende het volledige nieuwe seizoen vanaf 1/9/2017 tot 30/6/2018.

Uw voordelen:

  • keuze uit 13 clubs gespreid over 10 verschillende locaties met telkens twee sprekers
  • 7 uren hoogstaande permanente vorming
  • gratis catering op alle Practicali seminaries vanaf 1 september 2017 tot 30 juni 2018
  • elektronisch raadpleegbare documentatie van alle vorige clubsessies
  • gratis online toegang tot de Praktijkgidsen PB en VenB
  • gratis online toegang tot alle Practicali rekentools
  • mogelijkheid tot betaling met KMO-portefeuille

Prijs:

350 euro (excl. btw) voor de resterende 2 sessies.
Door gebruik te maken van de KMO portefeuille kunt u een subsidie ontvangen van 40% (kleine ondernemingen) of 30% (middelgrote ondernemingen) op de deelnameprijs (exclusief btw). Ons erkenningsnummer is DV.O207764. Het bedrag van de projectaanvraag is € 350,00.

Timing:

13u - 13u30: onthaal met broodjes
13u30 - 17u00: fiscale club of

17u30 - 18u: onthaal met broodjes
18u00 - 21u30: fiscale club

Attesten:

U krijgt een attest voor permanente vorming conform de vereisten van volgende beroepsorganisaties na ondertekening van de aanwezigheidslijst bij het begin en op het einde van de sessie.

BIBF - Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten - 7 uren (2 x 3u30)
IAB - Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten - 7 uren (2 x 3u30)
IBR - Instituut van de Bedrijfsrevisoren - 7 uren (2 x 3u30)
FSMA - bank- en beleggingsdiensten - 2 punten (2 x 1 punt)
FSMA - verzekeringen - 2 punten (2 x 1 punt)

Als advocaat kan u op basis van het aanwezigheidsattest dat Practicali uitreikt de gevolgde opleiding zelf laten valideren door de Orde van Vlaamse Balies.