Meest gemaakte btw-fouten bij internationale handel in kmo's

  Inschrijven

  Om in te schrijven moet u eerst ingelogd zijn.

  Zelden beperken bedrijven zich tot de Belgische markt. Wereldwijd worden ondernemingen toegevoegd aan de klantendatabase. Het speelterrein wordt uitgebreid tot de Europese lidstaten en ver erbuiten. BTW staat dit geenszins in de weg, maar legt wel een strikte set regels op. Regels die het verschil maken tussen toepassing van vrijstellingen indien alles verloopt zoals opgelegd en navordering van btw, boetes en interesten bij overtredingen.

  Tijdens deze sessie geeft Claire Verstraete vanuit haar jarenlange ervaring een overzicht van de veel voorkomende btw-fouten in de internationale handel voor de KMO’s en vooral hoe deze vermeden kunnen worden.

  U krijgt uitgebreid de kans om uw eigen vragen voor te leggen aan de docente.

  Dit is een live webinar. Als deelnemer ontvangt u vooraf een link. Hiermee kunt u op de vastgelegde datum en startuur inloggen en het seminarie live volgen. U kunt de recording of fragmenten daaruit achteraf ook nog eens uitgesteld bekijken.

  Tijdsindeling

   Deelnameprijs

   € 195,00 (Excl. BTW)

   Door gebruik te maken van de KMO portefeuille kunt u een subsidie ontvangen van 30% (kleine ondernemingen) of 20% (middelgrote ondernemingen) op de deelnameprijs (exclusief btw). Ons registratienummer is DV.O207764. Kies het thema 'Financiële geletterdheid - fiscaliteit en belastingen'. Het bedrag van de projectaanvraag is € 195,00.

   Attesten

   ITAA - Institute for Tax Advisors and Accountants - 3 uren categorie A
   IBR - Instituut van de Bedrijfsrevisoren - 3 uren

   Om het attest permanente vorming te bekomen dient u de aanwezigheidsvragen en de eindtoets tijdens de livestream te beantwoorden! Er wordt géén attest permanente vorming uitgereikt indien u enkel uitgesteld kijkt!