Btw Clubs Overzicht

Overzicht btw clubs Practicali 2020-2021

Tim Van Sant of Luc Heylens

Tijdens onze btw clubs krijgt u drie maal per jaar praktijkgerichte bespreking van de btw actualiteit: fiscale wetgeving, parlementaire vragen, btw-beslissingen en circulaires en rechtspraak. 

Deze opleiding wordt verzorgd door de heer Tim Van Sant of de heer Luc Heylens.
U ontvangt telkens een zorgvuldig samengestelde syllabus op papier én elektronisch.

Gratis toegang tot de module BTW in PRACTINET!

Inhoud:

In onze drie praktijkgerichte btw-clubsessies bespreken we de btw actualiteit: fiscale wetgeving, parlementaire vragen, btw-beslissingen en circulaires, rechtspraak alsook de belangrijkste op til zijnde wijzigingen.

U hoeft niet meer alle wetswijzigingen, btw-beslissingen, circulaires, rechtspraak,... zelf in detail te bestuderen. Onze docenten lichten de voor u relevante informatie toe en vatten ze samen in een uiterst verzorgde en praktijkgerichte documentatiebundel!

Op locatie. Onze seminaries worden georganiseerd op 11 vlot bereikbare locaties bij u in de buurt, met parkeergelegenheid, professionele infrastructuur en een verzorgde catering. U heeft keuze uit 12 verschillende lesmomenten.

Live webinar (NIEUW). We bieden vanaf dit seizoen onze btw clubs ook aan met een live stream via Zoom, dus vanop afstand én interactief.

Dit alles in een aangenaam, informeel en flexibel kader.

Met onze succesformule van kwaliteitsvolle updates blijft uw agenda onder controle en uw kennis up-to-date!

Als btw clublid wordt u extra verwend en krijgt u gratis toegang tot de btw module uit onze bijgewerkte en vernieuwde Practinet databank vanaf uw inschrijving tot 30 juni 2021.

Uw voordelen:

  • keuze uit 12 lesmomenten gespreid over 11 locaties
  • livestream: verkiest u liever digitaal te volgen dan kan dit via een live webinar of door uitgesteld te kijken
  • 10,5 uren permanente vorming ITAA (3u30 per sessie)
  • gratis toegang tot de module BTW in onze PRACTINET databank vanaf uw inschrijving tot 30 juni 2021!
  • mogelijkheid tot betaling met KMO-portefeuille

Uw professionele docenten:

Tim Van Sant is licentiaat in de rechten (KUL-1997) en bijzondere licentiaat in het ondernemingsrecht (UA - 2002). Hij is btw-expert en advocaat-vennoot bij PwC Legal.

Luc Heylens, Director VAT Department, Deloitte Private, Accountancy & Advisory. Hij is ook Belastingconsulent IAB en zaakvoerder van LH VAT Consult BVBA. Spreker met jarenlange ervaring op diverse seminaries inzake btw. Hij is tevens auteur van de praktijkgids btw uitgegeven door Practicali.

Deelnameprijs:

€ 525,00 (excl. btw), inclusief documentatie. U betaalt pas na ontvangst van de factuur.

Door gebruik te maken van de KMO portefeuille kunt u een subsidie ontvangen van 30% (kleine ondernemingen) of 20% (middelgrote ondernemingen) op de deelnameprijs (exclusief btw). Ons registratienummer is DV.O207764. Het bedrag van de projectaanvraag is € 525,00 (Meer info).

Attesten:

U krijgt een attest voor permanente vorming conform de vereisten van volgende beroepsorganisaties:

BIBF - Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten - 10,5 uren 3 × 3u30)
IAB - Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten - 10,5 uren (3 × 3u30)
IBR - Instituut van de Bedrijfsrevisoren - 10,5 uren (3 × 3u30)

Als advocaat kan u op basis van het aanwezigheidsattest dat Practicali uitreikt de gevolgde opleiding zelf laten valideren door de Orde van Vlaamse Balies.