Btw Clubs Overzicht

Overzicht btw clubs Practicali 2019-2020

Tim Van Sant of Claire Verstraete of Luc Heylens

Tijdens onze btw clubs krijgt u drie maal per jaar praktijkgerichte bespreking van de btw actualiteit: fiscale wetgeving, parlementaire vragen, btw-beslissingen en circulaires en rechtspraak. 

Deze opleiding wordt verzorgd door de heer Tim Van Sant, mevrouw Claire Verstraete of de heer Luc Heylens.
U ontvangt telkens een zorgvuldig samengestelde syllabus op papier én elektronisch.
U geniet bovendien van gratis catering op alle Practicali seminaries vanaf uw inschrijving tot tot 30 juni 2020.

Inschrijven voor de volgende twee sessies kan nog!
Gratis toegang tot de module BTW in de PRACTINET databank!

Formule:

In onze drie praktijkgerichte btw-clubsessies bespreken onze professionele docenten de btw actualiteit: fiscale wetgeving, parlementaire vragen, btw-beslissingen en circulaires, rechtspraak alsook de belangrijkste op til zijnde wijzigingen.

U hoeft niet meer alle wetswijzigingen, btw-beslissingen, circulaires, rechtspraak,... zelf in detail te bestuderen. Onze docenten lichten de voor u relevante informatie toe en vatten ze samen in een uiterst verzorgde en praktijkgerichte documentatiebundel!

Onze seminaries worden georganiseerd op vlot bereikbare locaties bij u in de buurt, met voldoende parkeergelegenheid, een comfortabele en professionele infrastructuur en een verzorgde catering.

Vanaf september 2019 kan u onze btw-clubs ook volgen in Torhout. Zo heeft u de keuze 12 lesmomenten op in totaal 11 verschillende locaties!

Dit alles in een aangenaam, informeel en flexibel kader. Uiteraard kan u eenvoudig en gratis wisselen van locatie indien u dit wenst, of u laten vervangen door een collega indien uw agenda het niet toelaat.

Met onze succesformule van kwaliteitsvolle btw-updates blijft uw verplaatsing beperkt, uw agenda onder controle, uw kennis up-to-date en en krijgt u toegang tot de module btw in onze nieuwe Practinet databank!

Als btw clublid wordt u extra verwend en geniet u van gratis catering op al onze seminaries (inclusief onze dagseminaries !!) gedurende het volledige nieuwe seizoen vanaf uw inschrijving tot 30/6/2020.

Uw voordelen:

  • keuze uit 12 lesmomenten gespreid over 11 verschillende locaties
  • 7 uren hoogstaande permanente vorming
  • gratis catering op alle Practicali seminaries vanaf uw inschrijving tot 30 juni 2020
  • gratis toegang tot de module BTW in onze PRACTINET databank vanaf uw inschrijving tot 30 juni 2020!
  • mogelijkheid tot betaling met KMO-portefeuille

Uw professionele docenten:

Tim Van Sant is licentiaat in de rechten (KUL-1997) en bijzondere licentiaat in het ondernemingsrecht (UA - 2002). Hij is btw-expert en advocaat-vennoot bij PwC Legal.

Claire Verstraete is Senior VAT consultant met ruim 20 jaar ervaring bij Deloitte Fiduciaire, Tax & Legal Services. Zij verzorgt BTW opleidingen voor KMO’s en cijferberoepen.

Luc Heylens is belastingconsulent IAB en zaakvoerder van LH VAT Consult BVBA. Spreker met jarenlange ervaring op diverse seminaries inzake btw. Hij is tevens auteur van de praktijkgids btw uitgegeven door Practicali.

Timing:

13u - 13u30: onthaal met broodjes
13u30 - 17u00: btw club of

17u30 - 18u: onthaal met broodjes
18u00 - 21u30: btw club

Deelnameprijs:

€ 400,00 (excl. btw), inclusief catering en documentatie. U betaalt pas na ontvangst van de factuur. 

Door gebruik te maken van de KMO portefeuille kunt u een subsidie ontvangen van 40% (kleine ondernemingen) of 30% (middelgrote ondernemingen) op de deelnameprijs (exclusief btw). Ons erkenningsnummer is DV.O207764. Het bedrag van de projectaanvraag is € 400,00 (Meer info).

Attesten:

U krijgt een attest voor permanente vorming conform de vereisten van volgende beroepsorganisaties na ondertekening van de aanwezigheidslijst bij het begin en op het einde van de sessie.

BIBF - Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten - 7 uren (2 × 3u30)
IAB - Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten - 7 uren (2 × 3u30)
IBR - Instituut van de Bedrijfsrevisoren - 7 uren (2 × 3u30)

Als advocaat kan u op basis van het aanwezigheidsattest dat Practicali uitreikt de gevolgde opleiding zelf laten valideren door de Orde van Vlaamse Balies.