Btw Clubs Overzicht

Overzicht btw clubs Practicali 2017-2018

Luc Heylens of Tim Van Sant

Blijf up-to-date inzake btw!
Drie praktijkgerichte btw-clubsessies.
Inschrijven kan nog voor de volgende sessies!

GRATIS CATERING op ALLE Practicali SEMINARIES vanaf 1/9/2017 tot 30/6/2018
GRATIS MAANDELIJKSE BTW-NIEUWSBRIEF !!

Pagina voor clubleden - preview

Inhoud:

In onze drie praktijkgerichte btw-clubsessies bespreken Luc Heylens of Tim Van Sant de btw actualiteit: fiscale wetgeving, parlementaire vragen, btw-beslissingen en circulaires, rechtspraak alsook de op til zijnde wijzigingen.

U hoeft niet meer alle wetswijzigingen, btw-beslissingen, circulaires, rechtspraak,... zelf in detail te bestuderen. Onze docenten lichten de voor u relevante informatie toe en vatten ze samen in een uiterst verzorgde en praktijkgerichte documentatiebundel!

Onze seminaries worden georganiseerd op vlot bereikbare locaties bij u in de buurt, met voldoende parkeergelegenheid, een comfortabele en professionele infrastructuur en een verzorgde catering.

Vanaf september 2017 kan u onze btw-clubs ook volgen op drie nieuwe locaties: hotel Shamrock in Tielt, de Crowne Plaza in Antwerpen en Holiday Inn in Hasselt. Zo heeft u de keuze uit in totaal 9 verschillende locaties!

Met onze succesformule van kwaliteitsvolle btw-updates blijft uw verplaatsing beperkt, uw agenda onder controle, uw kennis up-to-date en uw documentatie digitaal toegankelijk!

Dit alles in een aangenaam, informeel en flexibel kader. Uiteraard kan u eenvoudig en gratis wisselen van locatie indien u dit wenst, of u laten vervangen door een collega indien uw agenda het niet toelaat.

Als btw clublid wordt u extra verwend en geniet u van gratis catering op al onze seminaries (inclusief onze dagseminaries !!) gedurende het volledige nieuwe seizoen vanaf 1/9/2017 tot 30/6/2018.

Practicali blijft ook verder investeren in kwaliteit en we zetten dus volop in op onze gratis maandelijkse btw-nieuwsbrief voor oze leden. Zo blijft u als clublid continu op de hoogte van alle btw-wijzigingen die belangrijk zijn voor uw dagelijkse praktijk.

Uw voordelen:

  • keuze uit 9 geografisch gespreide locaties
  • 7 uren hoogstaande permanente vorming
  • gratis catering op alle Practicali seminaries vanaf 1 september 2017 tot 30 juni 2018
  • gratis maandelijkse btw-nieuwsbrief
  • elektronisch raadpleegbare documentatie van alle vorige clubsessies
  • gratis online toegang tot de Praktijkgids BTW
  • gratis online toegang tot alle btw-rekentools
  • mogelijkheid tot betaling met KMO-portefeuille

Prijs:

350 euro (excl. btw) voor de resterende 2 sessies.
Door gebruik te maken van de KMO portefeuille kunt u een subsidie ontvangen van 40% (kleine ondernemingen) of 30% (middelgrote ondernemingen) op de deelnameprijs (exclusief btw). Ons erkenningsnummer is DV.O207764. Het bedrag van de projectaanvraag is € 350,00.

Timing:

13u - 13u30: onthaal met broodjes
13u30 - 17u00: btw club of

17u30 - 18u: onthaal met broodjes
18u00 - 21u30: btw club

Attesten:

U krijgt een attest voor permanente vorming conform de vereisten van volgende beroepsorganisaties na ondertekening van de aanwezigheidslijst bij het begin en op het einde van de sessie.

BIBF - Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten - 7u
IAB - Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten - 7u
IBR - Instituut van de Bedrijfsrevisoren - 7u

Als advocaat kan u op basis van het aanwezigheidsattest dat practicali uitreikt de gevolgde opleiding zelf laten valideren door de Orde van Vlaamse Balies.