Btw club 2017-2018 Kortrijk

Luc Heylens

Tim Van Sant

woensdagavond 30 mei 2018 - KortrijkXpo Meeting Center

Aansluiten bij de twee volgende sessies kan nog !

Prijs zoals weergegeven: € 350,00

Inhoud:

In onze drie praktijkgerichte btw-clubsessies bespreken Luc Heylens of Tim Van Sant de btw actualiteit: fiscale wetgeving, parlementaire vragen, btw-beslissingen en circulaires, rechtspraak alsook de belangrijkste op til zijnde wijzigingen.

U hoeft niet meer alle wetswijzigingen, btw-beslissingen, circulaires, rechtspraak,... zelf in detail te bestuderen. Onze docenten lichten de voor u relevante informatie toe en vatten ze samen in een uiterst verzorgde en praktijkgerichte documentatiebundel!

Onze seminaries worden georganiseerd op vlot bereikbare locaties bij u in de buurt, met voldoende parkeergelegenheid, een comfortabele en professionele infrastructuur en een verzorgde catering.

Vanaf september 2017 kan u onze btw-clubs ook volgen op drie nieuwe locaties: hotel Shamrock in Tielt, de Crowne Plaza in Antwerpen en Holiday Inn in Hasselt. Zo heeft u de keuze uit in totaal 9 verschillende locaties!

Met onze succesformule van kwaliteitsvolle btw-updates blijft uw verplaatsing beperkt, uw agenda onder controle, uw kennis up-to-date en uw documentatie digitaal toegankelijk!

Dit alles in een aangenaam, informeel en flexibel kader. Uiteraard kan u eenvoudig en gratis wisselen van locatie indien u dit wenst, of u laten vervangen door een collega indien uw agenda het niet toelaat.

Als btw clublid wordt u extra verwend en geniet u van gratis catering op al onze seminaries (inclusief onze dagseminaries !!) gedurende het volledige nieuwe seizoen vanaf 1/9/2017 tot 30/6/2018.

Practicali blijft ook verder investeren in kwaliteit en we zetten dus volop in op onze gratis maandelijkse btw-nieuwsbrief voor onze leden. Zo blijkt u continu op de hoogte van alle btw-wijzigingen die belangrijk zijn voor uw dagelijkse praktijk.

Uw voordelen:

 • keuze uit 9 geografisch gespreide locaties
 • 7 uren hoogstaande permanente vorming
 • gratis catering op alle Practicali seminaries vanaf 1 september 2017 tot 30 juni 2018
 • gratis maandelijkse btw-nieuwsbrief
 • elektronisch raadpleegbare documentatie van alle vorige clubsessies
 • gratis online toegang tot de Praktijkgids BTW
 • gratis online toegang tot alle btw-rekentools
 • mogelijkheid tot betaling met KMO-portefeuille

Uw professionele docenten:

Luc Heylens, Director VAT Department, Deloitte Private, Accountancy & Advisory. Hij is ook Belastingconsulent IAB en zaakvoerder van LH VAT Consult BVBA. Spreker met jarenlange ervaring op diverse seminaries inzake btw. Hij is tevens auteur van de praktijkgids btw uitgegeven door Practicali.

Tim Van Sant is licentiaat in de rechten (KUL-1997) en bijzondere licentiaat in het ondernemingsrecht (UA - 2002). Hij is als btw-expert werkzaam op het kabinet van de Minister van Financiën Johan Van Overtveldt.

Tijdsindeling:

 • woensdagavond 30/05/2018 - KortrijkXpo Meeting Center

  van 17u30 tot 18u: onthaal met broodjes
  van 18u tot 21u: btw club
  van 21u tot 21u30: vraagstelling

  Plaats:

  Kortrijk Xpo Meeting Center, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk
  (www.kortrijkxpo.com - routeplan)

Deelnameprijs:

€ 350,00 (excl. btw), inclusief catering en documentatie. U betaalt pas na ontvangst van de factuur.

Door gebruik te maken van de KMO portefeuille kunt u een subsidie ontvangen van 40% (kleine ondernemingen) of 30% (middelgrote ondernemingen) op de deelnameprijs (exclusief btw). Ons erkenningsnummer is DV.O207764. Het bedrag van de projectaanvraag is € 350,00 (Meer info).

Attesten:

U krijgt een attest voor permanente vorming conform de vereisten van volgende beroepsorganisaties na ondertekening van de aanwezigheidslijst bij het begin en op het einde van de sessie.

BIBF - Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten - 7u (2 x 3u30)
IAB - Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten - 7u (2 x 3u30)
IBR - Instituut van de Bedrijfsrevisoren - 7u (2 x 3u30)

Als advocaat kan u op basis van het aanwezigheidsattest dat practicali uitreikt de gevolgde opleiding zelf laten valideren door de Orde van Vlaamse Balies.

Beschikbaarheid: In voorraad