Boek woonkredieten: 50 praktijkcases aj 2020

Auteur
Isbn
9789463882828
€ 95,40 € 90,00
Op voorraad
  • Gratis verzending

Dé ideale aanvulling op de praktijkgids personenbelasting aj 2020

Woonkredieten 50 Praktijkcases is een uniek handboek dat u wegwijs maakt in de complexe geregionaliseerde woonfiscaliteit. Het vak IX van de aangifte personenbelasting is ongetwijfeld het moeilijkste vak om in te vullen. Denk maar aan de talrijke herfinancieringsleningen, de pandwissels, de problematiek van meerdere kredieten, de keuzeregelingen, deels beroepsmatig gebruik van een woning voor de beroepsactiviteit, verhuring van de woning aan de eigen vennootschap e.d. Met dit naslagwerk kunt u de aangifteformulieren personenbelastingvan belastingplichtigen met één of meerdere woonleningen optimaal invullen.

Vertrekkende vanuit de fiscale attesten 281.61 en 281.62 hebben de auteurs 50 praktijkcasesvolledig uitgewerkt aan de hand van volgend stramien:

  • Hoe vult u de aangifte in?
  • Op welke fiscale voordelen heeft u recht?
  • Hoe ziet de belastingberekening er uit?
  • Hoe kunt u optimaliseren?

In deze editie is het invullen van de aangifte en de berekening van de fiscale voordelen voor de meeste praktijkcases volledig uitgewerkt voor de drie gewesten: Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

Bovenop de praktijkcases bevat het handboek ook nuttige overzichtsschema’s en checklists. Zo is dit boek de perfecte aanvulling op de theorie uit de Praktijkgids Personenbelasting AJ 2020.

Woonkredieten 50 Praktijkcases AJ 2020 telt ruim 500 pagina’s en is een absolute aanradervoor iedere professional die te maken krijgt met de fiscale praktijk van kredieten m.b.t. eigen en niet-eigen woningen.

Sophie Hugelier is auteur en docente directe belastingen 

Tim Galloo is auteur en docent directe belastingen

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!