Praktijkgids erfbelasting 2021

Auteur
Isbn
9789464333046
€ 68,90 € 65,00
Op voorraad
  • Gratis verzending

Praktijkgids Erfbelasting biedt u een praktische kennis en inzicht aan in de Vlaamse erfbelasting en successierechten. De gids is opgebouwd vanuit de praktijk, met aandacht voor het wettelijk kader, de interpretaties door de belastingdienst en de concrete gevolgen ervan voor de belastingplichtigen.

De gids is geschreven in mensentaal. Dankzij de praktische insteek kunt u het boek gebruiken om een antwoord te vinden op uw vragen maar ook als verdieping in deze boeiende materie.

Bijzonder aan deze gids is de vaksgewijze bespreking van de aangifteformulieren in de erfbelasting, die in het Vlaams gewest verplicht te gebruiken zijn. De auteur overloopt rubriek per rubriek de aangifte, telkens met concrete voorbeelden en veel gemaakte fouten. Met deze gids kunt u hoge boetes en betwistingen met de belastingdienst vermijden en kunt u de aangifte nalatenschap optimaliseren.

Praktijkgids Erfbelasting is een zeer toegankelijke handleiding voor alle belastingconsulenten, accountants, boekhouders, fiscalisten, juristen en andere professionals die geconfronteerd worden met de Vlaamse erfbelasting.

Auteur

Lars Everaert is fiscaal jurist gespecialiseerd in vermogensplanningen is zaakvoerder bij het kantoor Advies Nalatenschap.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!