Personenbelasting en vennootschapsbelasting

Opleidingen personenbelasting en vennootschapsbelasting. Uw kennis up-to-date

De personenbelasting en vennootschapsbelasting zijn volop in beweging, denk maar aan de impact van zesde staatshervorming op de personenbelasting. Om de impact van deze voortdurende wijzigingen goed te kunnen inschatten organiseert Practicali tal van praktijkgerichte cursussen. Een greep uit ons opleidingsaanbod:

Opleiding hervorming vennootschapsbelasting

Opleiding met Jan Verhoeye: Hervorming vennootschapsbelasting op 28 november 2017 in Kortrijk, 30 november 2017 in Gent (2), 5 december 2017 in Tielt, 6 december 2017 in Antwerpen, 12 december 2017 in Hasselt en 14 december 2017 in Sint-Niklaas

Tijdens deze opleiding licht Jan Verhoeye de hervorming vennootschapsbelasting toe en gaat na hoe u strategisch kan anticiperen en oriënteren... Alle maatregelen die ingaan vanaf 2018 en 2020 komen uitgebreid aan bod.

Topicsessies personenbelasting en vennootschapsbelasting

Practicali zorgt ervoor dat u steeds goed geïnformeerd wordt. Bij Practicali kan u zowel een cursus vennootschapsbelasting als een cursus personenbelasting volgen. In sommige cursussen komen zowel personenbelasting en vennootschapsbelasting aan bod! Practicali werkt hiervoor samen met specialisten docenten die een ruime praktijkervaring hebben. Hierdoor ontvangt u uit de eerste hand concrete en praktijkgerichte tips! Dit waar nodig met aandacht voor het interdisciplinaire karakter van het onderwerp. 

Wilt u op regelmatige basis op de hoogte gebracht worden van onze nieuwe opleidingen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief 

Fiscale Clubs (2017-2018)

Fiscale clubs in Kortrijk, Hasselt, Tielt, Oostkamp, Antwerpen, Elewijt, Sint-Niklaas, Gent, Herentals en Affligem. 
Een driemaandelijkse
 praktijkgerichte bespreking van de fiscale actualiteit inzake inkomstenbelastingen met gratis catering op alle seminaries indien uw lid wordt.

Grondige opleiding personenbelasting (2018)

In onze vier grondige sessies personenbelasting en vier grondige sessies vennootschapsbelasting worden de verschillende rubrieken overlopen van de aangifte en de voor de praktijk belangrijke topics uitgediept aan de hand van praktijkgevallen en praktijkvoorbeelden. Ideaal om uw kennis op te frissen.
De opleidingscylcus vennootschapsbelasting wordt gepland in de periode december - februari.
Zo kan u de periode van de jaarafsluitingen goed aanvatten.

Opleiding vennootschapsbelasting in 4 avonden

Grondige opleiding vennootschapsbelasting (2018)

De opleidingscyclus personenbelasting gaat door in de periode mei en juni. Zo kan u goed voorbereid beginnen aan het invullen van de aangiftes personenbelasting. Ook ontvangt u handige rekentools die u in uw dagelijkse werkzaamheden helpen en ondersteunen.

Opleiding personenbelasting in 4 avonden

Wilt u op regelmatige basis op de hoogte gebracht worden van onze opleidingen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.

Dagseminarie aangifte personenbelasting en vennootschapsbelasting (2018)

Tijdens onze jaarlijkse studiedagen in de maand mei worden de aangifte personenbelasting en de aangifte vennootschapsbelasting rubriek per rubriek besproken en toegelicht, dit altijd aan de hand van praktische toepassingen en voorbeelden. Dit seminarie is voorbij.
Naast de praktijkgerichte documentatiebundel ontvangt u tijdens deze opleiding de praktijkgids personenbelasting (Sophie Hugelier) en de praktijkgids vennootschapsbelasting (Wim Van Kerchove).

Practicali zorgt voor handige rekentools die u in uw dagelijkse werkzaamheden helpen en ondersteunen.

Wilt u op regelmatige basis op de hoogte gebracht worden van onze nieuwe opleidingen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief