Opleiding Btw

BTW opleiding

Een cursus btw van Practicali wordt gekenmerkt door zijn actuele en praktijkgerichte invalshoek. Ze worden gegeven door btw-experten. De btw opleidingen richten zich tot personen die beroepshalve de btw door en door moeten kennen. U kan uw btw kennis opfrissen tijdens een grondige cursus btw in 4 avonden.

Wilt u het hele jaar bijblijven inzake de btw actualiteit, dan kan u zich aansluiten bij één van onze 6 btw clubs. Bovendien worden er regelmatig gespecialiseerde opleidingen btw georganiseerd.

Gespecialiseerde cursussen btw

In onze gespecialiseerde btw opleidingen kan u uw btw-kennis over een bepaald thema of sector verder uitdiepen. Een btw-specialist gaat dan in op de specifieke praktijkproblemen, btw-oppotuniteiten en aandachtspunten. Uiteraard wordt voldoende tijd voorzien om uw concrete vragen aan de docent voor te leggen.

Praktijkopfrissing btw in 4 namiddagen

Tijdens deze opleiding namiddagen frissen wij aan de hand van praktijkvoorbeelden en cases uw kennis inzake btw op. Bijzondere aandacht gaat uit naar het recht op aftrek van btw. Uiteraard komen in deze cursus de actuele btw-topics uitgebreid aan bod.

Inclusief handboek Praktijkgids btw (bijgewerkt tot 1 november 2017)

Bijblijven inzake de btw actualiteit gedurende 1 jaar?

Dan is de btw club misschien iets voor u.
In onze drie praktijkgerichte btw-clubsessies bespreken Luc Heylens of Tim Van Sant de btw actualiteit: fiscale wetgeving, parlementaire vragen, btw-beslissingen en circulaires, rechtspraak alsook de op til zijnde wijzigingen.

Onze btw clubs worden gegeven op 9 locaties!

Kenmerken van de cursussen:

  • De aanpak van de opleidingen is praktijkgericht.
    Geen ellenglange theorethische uiteenzettingen maar concrete fiscale informatie die u als beroepsbeoefenaar direct kunt gebruiken in uw praktijk.
  • Daarom wordt er voornamelijk gewerkt met praktijkvragen en praktijkcasussen die tijdens de opleiding worden toegelicht en opgelost. Dit zodat u optimaal kan adviseren. 
  • Practicali staat bekend om zijn praktijkgerichte documentatiebundels die zijn inbegrepen in de prijs van de opleiding.
  • Tijdens en na de opleiding staan de docenten ter beschikking om uw vragen te beantwoorden.
  • Bij elke opleiding is catering en gratis parking inbegrepen.
  • De opleidingen zijn naargelang hun inhoud erkend door verschillende instanties: IAB, BIBF, FSMA, Qfor, notariaat en komen in aanmerking voor subsidie via de kmo-portefeuille. 
  • Bij sommige btw cursussen is er een praktijkgids (de docent is vaak ook de auteur van de praktijkgids) inbegrepen.
  • De docenten zijn btw-experts die de btw actualiteit op de voet volgen.